Over

Anne Martine van Buren Zoutewelle

De laatste drie jaar leef ik mijn droom. Met man en Vriendje 🐾 🐾 woon ik in Bretagne in een prachtig, groot huis 🏡 in het schitterende Finistere; het einde van de aarde 🌏.

Le Château de la Mine

In Oostwold (Leek) bij Groningen geboren en in Arnhem opgegroeid waar ik op de kunstacademie (voorheen HKA, nu Artez) werd toegelaten nadat ik tien jaar op de Vrije School mijn creatieve talenten ontwikkelde.

Altijd was ik met iets bezig als kind. Ik tekende en schilderde veel, ik knutselde van alles in elkaar, bouwde knikkerbanen en caviahokken en was eigenlijk overal goed in. De meeste vakken op school gingen me makkelijk af en ik had veel tijd om de wereld een beetje mooier te maken. In mijn puberteit werd dit mooier maken vooral door hormonen bepaald en het heeft heel wat jaren geduurd voordat mijn focus weer op het schilderen lag.

Het internet geeft me de mogelijkheid om mijn werk aan de wereld te tonen. Het biedt inspiratie en een databank aan gratis voorbeelden om na te schilderen. Het helpt bij het vinden van materiaal en ruimte om het resultaat te presenteren. Maar het komt uiteindelijk allemaal neer op wat er in mijn eigen atelier tot stand komt. Daar hoort het zwaartepunt te liggen.

Vanuit mijn atelier nieuwe dingen scheppen, onderzoeken van materiaal en techniek, iets nieuws laten ontstaan is elke keer opnieuw een feestje.

%d bloggers liken dit: